A absolvit Liceul de Coregrafie “Floria Capsali” si Universitatea Naționala de Teatru si Film “Ion Luca Caragiale”, sectia Creatie Coregrafica.

In perioada 2008- 2015 si a ocupat poziția de asistent de regie la Teatrul Național de Opereta “Ion Dacian” la producții precum “Romeo si Julieta”, “Rebecca”, “Liliacul”, “Maria de Buenos Aires”, “Silvia”, “Paris mon amur”. In paralel  cu activitatea de asistent de regie a indeplinit sarcini de organizator si producator delegat general la festivaluri precum Festivalul International al Artelor Spectacolului Muzical “Viata e Frumoasa” (3 editii) si “Festivalul de povesti pentru copii si oameni mari” (2 editii).

In perioada 2013-2015 a ocupat pozitia de consultant artistic la Opera Nationala Bucuresti, lucrand la productii de opera si balet precum si la organizarea concurului de canto “Grand Prix de l’Opera”(3 editii)  si a conferintei OperaEuropa la Bucuresti

A obținut acreditarea certificata de formator si a susținut cursuri de asistent regizor artistic si recuziter in proiectele “Scenart” (TNOID) si “Intehrart” (ONB). 

In cadrul proiectului Scenart a fost beneficiarul unui work-shop la Opera din Roma cu Marco Gandini, asistentul lui Franco Zeffirelli, la reluarea operei “La Boheme”. 

In prezent, este asistent de regie al productiilor independente “My fair lady” si “Mamma Mia”.